Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Udestuer i Sørvad, Herning og Holstebro omegn


Kunne du tænke dig at få lavet en eller flere smukke udestuer?

Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring med diverse former for udestuer. Vi har over 15 år i branchen, og vi står derfor klar til at varetage enhver opgave i led med udestuer. 

Vi rykker ud i Sørvad samt Holstebro og Herning omegn. Så hvis du mangler et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at stå for din nye udestue, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje en udestue

Der findes mange gode grunde til at man bør overveje at få lavet en smuk udestue til sit hjem. Med en udestue får du først og fremmest mere plads i hjemmet og udestuen er også med til at åbne hjemmet mere op. 

Når du vælger at få lavet en eller flere udestuer, får du også et rum i hjemmet, hvor der er mulighed for at få masser af naturligt lys ind. Udestuen er også ideel som samlingspunkt for familien, hvis man ønsker et sted, hvor man kan sidde og nyde en god bog om efteråret eller når man mangler et hyggeligt sted at sidde om sommeren.

Når det kommer til hvordan udestuen skal se ud, er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi mange samarbejdspartnere, der kan hjælpe med alt fra byggetegninger til diverse ansøgninger.

Hvad koster en udestue?

Når det kommer til prisen på udestuer, så er det sjældent at to opgaver er ens. Dette betyder, at prisen også vil variere fra opgave til opgave. Der er også en masse forskellige faktorer, der er med til at påvirke prisen såsom:

  • Hvor mange kvadratmeter skal udestuen være?
  • Skal der lægges gulv eller fliser?
  • Hvilke materialer skal der bruges til opgaven?

Vi vil selvfølgelig altid sørge for at du får den helt rigtige pris på din nye udestue. 

Kontakt os og få et godt tilbud på din nye udestue

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udestuer eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 38 22 92 eller sende os en mail til sorvadts@outlook.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed