Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Terrasse i Herning og Holstebro


Har du en drøm om at få lavet en hyggelig terrasse?

Terrassen er et perfekt samlingspunkt for familie og venner om sommeren. Med de øgede temperaturer er det naturligt at rykke hyggen udenfor.

Hvis du går og drømmer om det perfekte sted at afholde små forsamlinger om sommeren, kan en ny terrasse helt afgjort klare opgaven.

Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har hjulpet flere kunder i Herning, Holstebro og Videbæk med konstruktion af træterrasser.

Så mangler du en erfaren tømrer der kan løse opgaven efter dine behov og ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved træterrasser

Med en flot terrasse har du det sublime udeareal hvor du kan nyde morgen middag og aften. Skal du afholde en lille forsamling, nyde en stille og beroligende morgen eller spise aftensmaden i stil så er træterrassen løsningen for dig.

Ud over at forbedre jeres sommer oplevelser, kan en ny terrasse også øge værdien på huset og kan derfor være en god investering på mere end én måde. Ydermere er der også følgende fordele ven en træterrasse:

  • En træterrasse bringer en naturlig skønhed og varme til udendørs rummet. Den varme farvetone og naturlige tekstur af træet skaber en indbydende atmosfære, der appellerer til sanserne og giver en behagelig atmosfære.

  • Træ er en naturligvis holdbar materialevalg til terrasser. Hvis træet er korrekt behandlet og vedligeholdt, kan det modstå de elementer, som udendørs omgivelser kan udsætte det for, såsom sollys, regn, vind og temperaturændringer.

  • Træterrasser giver en mere skånsom overflade at gå og stå på sammenlignet med hårde belægninger som fliser eller beton. Dette gør det mere behageligt at opholde sig på terrassen i længere perioder.

  • Træ kan skæres og formes efter behov, hvilket giver en bred vifte af designmuligheder. Dette gør det muligt at tilpasse terrassen til din personlige stil og det omkringliggende landskab.

  • Let at reparere: Hvis enkelte træbrædder bliver beskadiget, er det ofte nemt at udskifte dem uden at skulle rive hele terrassen ned. Dette sparer tid og omkostninger ved reparation.

Valg af træsorter og materialer til din terrasse

Når du skal vælge træsorten til din træterrasse er det en god idé at være godt informeret. Typen af træsort og materialer har stor betydning for udseendet og holdbarheden af konstruktionen.

Har du brug for rådgivning i dette område står vi til rådighed med vores erfaring indenfor faget. Vi sikre at du får løsningen lige efter dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på en terrasse

Så hvis du kunne tænke dig en flot terrasse i høj kvalitet så har du fundet den helt rette virksomhed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet og gør altid vores ypperste for at kunden bliver tilfreds. Kontakt os på telefon 22 38 22 92. Du kan også skrive en mail til os via e-mail sorvadts@outlook.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed