Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Tilbygning i Sørvad, Herning og Holstebro omegn


Er familien blevet større eller rækker de nuværende kvadratmeter ikke længere?

Så vil vi hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS anbefale, at du får lavet en tilbygning. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi over 15 år i branchen, og vi står derfor klar til at varetage projektet.

Vi rykker ud i Sørvad samt Holstebro og Herning omegn. Så hvis du mangler et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at varetage opgaven, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje en tilbygning

Der findes mange grunde til at man overvejer at få lavet en tilbygning. Den typiske grund er, at man ønsker mere plads i hjemmet. Det kan være at familien er blevet større, eller man blot har fået nye behov i sin hverdag. Det kan også være at man har købt en bil, og at man mangler en garage at parkere den i. Det kan også være, at man ønsker et arbejdskontor. 

Mulighederne for tilbygningen er utallige, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Uanset hvilken tilbygning du ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig. Når vi indgår et samarbejde, så ligger kundens behov og ønsker i absolut højsædet. Vores mål er altid at levere et godt stykke håndværk, som du vil få glæde af i mange år fremad.

Fordele ved en tilbygning

Når du vælger at få lavet en tilbygning, så vil du få del i en masse fordele. Den største fordel er selvfølgelig, at du vil få mere plads i hjemmet. Den ekstra plads kan give både værdi og glæde i hverdagen. Den ekstra plads kan også betyder, at man ikke behøver at lede efter et nyt og større hus.

Når vi vælger at få lavet en tilbygning er det også en god investering. Udover at det er en god investering i hverdagen, så er der også en god investering for fremtiden, da ejendomsværdien stiger. Dette betyder, at du vil kunne få mere for din bolig, hvis du en dag skulle have behov for at sælge den.

Hvad koster en tilbygning?

Når det kommer til prisen på en tilbygning, så er det sjældent at to opgaver er ens. Dette betyder, at prisen også vil variere fra opgave til opgave. Der er også en masse forskellige faktorer, der er med til at påvirke prisen såsom:

  • Hvor stor skal tilbygningen være?
  • Hvilke materialer skal der bruges?
  • Skal der lægges gulv i tilbygningen?
  • Hvilke døre eller vinduer skal der være i tilbygning?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en tilbygning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores tilbygninger, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 38 22 92 eller sende os en mail til sorvadts@outlook.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed