Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Renovering i Herning og Holstebro


Går du og drømmer om at få renoveret huset på den ene eller anden måde? Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi hjulpet kunder i Herning, Holstebro og videbæk omegn med renovering af tag, køkkener og hus generelt. Har dit hus brug for en tur er du velkommen til at give os et kald. Vi står altid klar med en løsning til dig.

Renovering i høj kvalitet

Har du brug for et erfarent firma til at hjælpe dig med din renovering kan du trygt regne med os. Vi sætter kunden i fokus og mener at et godt resultat kun kan opnås med klar og effektiv kommunikation. Derfor gør vi meget ud af at få en grundig dialog med kunden før arbejdet så vi undgår forvirringer og misforståelser. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du kan vide dig sikker på at vi ikke er færdige før du er tilfreds.

Effektiv og kompetent rådgivning angående renovering

Mulighederne kan ofte virke uendelige. Derfor er det meget normalt at kunder føler sig overvældet og af den grund har svært ved at bestemme sig for hvilken løsning der passer til deres behov. Har du samme oplevelse og føler dig overvældet, står vi med glæde klar til at hjælpe dig. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS kan du nemlig altid regne med effektiv og kompetent rådgivning angående renovering som appellerer til dine ønsker og behov.

Hør nærmere om dine muligheder for renovering

Kunne du tænke dig at høre mere omkring dine muligheder, er du velkommen til at give os et kald. Du kan kontakte os på telefon 22 38 22 92 eller skrive til os via e-mail sorvadts@outlook.dk eller vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed