Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Nyt tag og tagrenovering i Herning og Holstebro


​Er du på udkig efter en dygtig håndværker til at lave nyt tag eller tagrenovering i nærheden af Sørvad, Herning, Videbæk, eller Holstebro?​​

​Nyt tag og andre totalløsninger

Sørvad Tømrer og Snedker ApS udfører alt indenfor tagarbejde. Har du brug for taglægning, tagrenovering og vedligeholdelse af tag så er vi lige firmaet for dig.

Vi udfører blandt andet:

  • Nyt tag
  • Renovering og vedligeholdelse af tag
  • Lægning af tag
  • Udskiftning af tag

Vi har igennem årenes løb udført tagarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder. Derfor har opgaverne været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagarbejde i højeste kvalitet og sikkerhed.​

Kontakt os og hør mere

​Stor erfaring med lægning af nyt tag

​​Vælge et professionelt tagfirma, som Sørvad Tømrer og Snedker ApS. Så er du sikret professionel rådgivning baseret på mange års erfaring indenfor tagarbejde.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning, når du skal vælge nyt tag. Vi stiller med glæde vores faglighed og mangeårige erfaring til rådighed, inden arbejdet går i gang.

Reparationer efter stormskader

​​Havde vejret godt fat i tagryggen på dit hus under den seneste storm? Sørvad Tømrer og Snedker ApS kan træde til, og med kort varsel udføre de fornødne reparationer – uanset materiale.

Hvad koster et nyt tag?

Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS får du altid en billig pris på tagarbejde. Prisen er afhængig af dit valg af efterisolering, spær, tagrender og tagtype. Sørvad Tømrer og Snedker ApS udfører tagarbejde fra 300 kr. pr. kvadratmeter, hvis du for eksempel skal have udskiftet tagplader. Skal der laves en tagrenovering afhænger det også af størrelsen og materialet.​

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

​Ønsker du yderligere information om Sørvad Tømrer og Snedker ApSs tagløsninger eller et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Du kan ringe på telefon 22 38 22 92 eller skrive til e-mail sorvadts@outlook.dk.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed