Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Lofter i Sørvad, Herning og Holstebro omegn


Skal du have monteret et nyt loft eller trænger det gamle bare til en renovering?

Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring med lofter. Vi har over 15 år i branchen, og vi står derfor klar til at varetage enhver opgave i led med loftet. 

Vi rykker ud i Sørvad samt Holstebro og Herning omegn. Så hvis du mangler et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at stå for dit loft, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Få lavet lofter af professionelle fagmænd

Det at opsætte et loft er ofte både en uoverskuelig og tidskrævende opgave, som mange hverken har tiden eller erfaringen til at udføre. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS ved vi, at en sådan opgave bør udføres professionelle fagmænd, med erfaring på området. 

Når det kommer til valg af lofter, er der et hav af forskellige muligheder. Der findes mange forskellige materialer, som alle har hver deres resultat. De mest populære typer loft er gipslofter, pudsede lofter, lofter med brædder og lofter med trælister.

Undgå ulovlig opsætning af loftet

Der findes mange gode grunde til at man bør lade professionelle fagmænd stå for opsætningen af loftet.

En af de største grunde er, at hvis man vælger selv at stå for opgaven, så er der mange ting man skal være opmærksom på i forhold til diverse love og regler.

Hvis disse love og regler ikke bliver overholdt, kan det ende med at man får bøder, hvilket kan ende ud i en dyr fornøjelse.

Når du vælger os til at stå for opsætningen af dit loft, er du sikker på, at regler og love bliver overholdt, så du ikke skal bekymre dig om at få bøder. Når vi arbejder med lofter, er vores mål altid at udføre et godt stykke arbejde, som du vil have glæde af i mange år fremad. Du vil derfor være sikret, at kvaliteten er i top, og at kundens tilfredshed er i højsædet. 

Kontakt os og få et godt tilbud på dine lofter

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores lofter eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 38 22 92 eller sende os en mail til kb@sorvadts.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed