Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Udskiftning af vinduer og døre i Herning og Holstebro


Går du og overvejer at udskifte dit gamle gulv med et nyt trægulv?

Med et trægulv går du aldrig galt i byen, hvis du ønsker et smukt gulv med et eksklusivt udseende. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS har vi over 15 år i branchen, og vi står derfor klar til at varetage netop din opgave i led med trægulve. 

Vi rykker ud i Sørvad samt Holstebro og Herning omegn. Så hvis du mangler et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at stå for dit nye trægulv, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Derfor vil vi anbefale at du overvejer et trægulv

Når det kommer til gulve, findes der mange forskellige typer med hver deres udseende, charme og fordele. Et gulv af træ har dog et helt eksklusivt udseende, som man aldrig går i byen med, da samme udseende er svært at skabe med andre typer gulve.

Når du vælger et gulv, vil du med garanti få et produkt, som du vil have glæde af i mange år frem i tiden. Med et gulv af træ har du en masse muligheder for at præge udseendet, hvilket gør at du kan skabe præcis det udseende du ønsker dig.

Uanset hvilken typer trægulv du vælger, ud fra det hav af muligheder der er, så er vi sikre på, at mindst en af dem ville passe perfekt ind i dit hjem.

Fordele ved et trægulv

Når du vælger at få lagt et trægulv, er du ikke blot med til at give dit gulv et smukt udseende. Du får også del i de fordele et gulv af træ kommer med såsom:

  • Ved eventuelle skader på gulvet, kan disse repareres uden at plankerne skal udskiftes
  • Et trægulv har en lang levetid, som du vil have glæde af i mange år
  • Med overfladebehandling kan man give gulvet en mat eller blank overflade

Hvad koster det at få lagt et trægulv?

Gulvet er uden tvivl en af de mest benyttede overflader i hjemmet. Dette gør gulvet til en af de vigtigste investeringer, som du kan lave i dit hjem. Da gulvet har stor indflydelse på udseendet i et rum, er det vigtigt, at man overvejer hvilken type træ man ønsker.

Selve prisen på et trægulv varierer meget fra gulv til gulv. Prisen afhænger blandt andet af hvilken træsort man ønsker, og hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges. Vi vil altid sørge for, at du får lige det trægulv du ønsker.

Kontakt os og hør mere om vores trægulve

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores trægulve, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 38 22 92 eller sende os en mail til sorvadts@outlook.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed