Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Garage i Sørvad, Herning og Holstebro omegn


Mangler du et sted, hvor din bil, cykler, eller andre ejendele kan stå sikkert og trygt væk fra vind og vejr?

Så står vi hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS klar til at bygge en garage af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med diverse former for garager. Vi har over 15 år i branchen, og vi står derfor klar til at varetage enhver opgave i led med garager. 

Kontakt os og hør mere

Vi rykker ud i Sørvad samt Holstebro og Herning omegn. Så hvis du mangler et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at stå for din nye garage, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Få en flot garage der passer til din stil

Når vi laver garager, sørger vi altid for, at den præger dit hus og din have. Udover at vi indtænker den praktiske og funktionelle del ind, så indtænker vi også helheden med garagen, så den bliver en fryd for øjet, der passer til stilen. 

Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS sætter vi en store ære i at udføre kvalitetsbevidst arbejde for vores kunder. Dette betyder også, at vi aldrig efterlader et projekt før de er fuldførte, og kunden er glad og tilfreds.

Mangler du inspiration til din nye garage?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan din nye garage skal se ud, så står vi altid klar til at komme med råd og vejledning og bidrage med inspiration. Vi har lavet mange forskellige garager gennem tiden, så vores bidrag har afsæt i vores erfaringer. 

Vi står klar til at indgå en tæt dialog med dig som kunde, for at finde frem til blandt andet størrelsen og farven på din garage. På den måde er du sikret et holdbart og tilfredsstillende resultat, som du vil have glæde af i mange år. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din nye garage

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores garager eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 38 22 92 eller sende os en mail til sorvadts@outlook.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din løsning.

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed