Ring i dag og få et uforpligtende tilbud:

22 38 22 92

Ombygning i Herning og Holstebro


Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS kan vi hjælpe jer med nedrivning af vægge, optimering af plads i hjemmet og meget mere. I løbet af vores flere år af service i Herning, Holstebro og Videbæk omegn har vi hjulpet en del kunder med diverse opgaver. Har du brug for assistance med at rive en eller flere vægge ned eller andet relateret til ombygning er du altid velkommen til at hive fat i os.

Ombygning og renovering

Vi kender alle frustrationerne der kommer med et hus hvor værelserne er for små, køkkenet er forældet osv. Ældre huse har ofte værelser forbundet af en gang. Denne gang fylder unødvendigt meget og ved at rive væggene ned og ombygge arealerne kan du få meget mere ud af dine kvadratmeter. Har dit køkken eller andre dele af dit hus brug for modernisering tilbyder vi også renovering.

Ombygning med fokus på kunden

Når vi udføre ombygning for dig kan du regne med et resultatet reflektere dine ønsker og behov. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og tager derfor altid en grundig samtale med kunden om forventninger til projektet og ønsker for resultatet. På den måde undgår vi misforståelser og forvirringer under arbejdet og resultatet bliver som kunden ønsker det. Hos Sørvad Tømrer og Snedker ApS er tilfredse kunder fundamentet vores firma er bygget på, så vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud på en ombygning

Så hvis du mangler et tømrerfirma med bred erfaring der kan påtage din ombygning, kan du roligt overlade opgaven til os. Du kan kontakte os på telefon 22 38 22 92. Vi er også tilgængelige på e-mail sorvadts@outlook.dk eller via vores kontaktformular. Her er du velkommen til at sende en detaljeret beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os

Kontakt os


Din sikkerhed